Zomerbridge start weer !!!

We starten op Maandag 28 Juni !!! We spelen elke maandag in Juli en Augustus !!!

MAAR....  de zomerbridge is dit jaar UITSLUITEND voor clubleden en is gratis.

Wilt U spelen?  Dan MOET U zich via de E-Mail inschrijven. Stuur een E-Mail naar :

inschrijven@bridgeclubeerbeek.nl

Let op : de inschrijving sluit op maandagochtend om 12:00 uur (minimaal 7 paren en maximaal 16 paren)

I.V.M. de maatregelen gelden de de volgende regels :

* Bij binnenkomst en toiletbezoek is een mondkapje verplicht

* Vanaf 19.00 uur kunt u binnenkomen en we beginnen om 19.15 uur in de zaal van het Tjark Risk centrum.

* U ontvangt uw loopbriefje en gaat direct aan de desbetreffende tafel zitten.

* Afstand van 1,5 meter wordt zoveel mogelijk gehandhaafd.

* Bij aanvang van de zitting wordt uitgelegd waar u zich aan dient te houden, o.a. het wisselen van tafel en een drankje halen.

Het blijft echter uw eigen verantwoordelijkheid om te komen en de afstanden te respecteren.

Op maandagavond kunnen er op dit moment maximaal  16 paren deelnemen. Waarschijnlijk zullen er meer paren mogelijk zijn in de komende weken maar vooralsnog is deze beperking door het Tjark Riks aangegeven. Het minimum aantal paren komt op 7 paren is er een stilzit tafel. Zijn er meer aanmeldingen dan 16 dan wordt u op de wachtlijst voor de maandag erop gezet of als het weer mag kan iedereen die zich heeft aangemeld komen.

Wij zullen ervoor zorgen dat de coronamaatregelen die gelden zo goed mogelijk nageleefd gaan worden maar verwachten wel uw hulp daarbij.